Apartments Boci - Sarandë Shqipëri

Në një nga vendet më të mira në zemër të qytetit të Sarandës janë ndërtuar rishtas apartamente Boci. Ajo është vendosur në një lokacion (në krye dhe ne buze të rrugës kryesore Sarande-Butrinti, 300m larg qendres se qytetit dhe 30m nga hotel "Butrinti"), me pamje të pabesueshme dhe vetëm 10 metra nga deti.

Apartamentet Boci janë të mobiluara dhe të pajisura plotësisht me të gjitha pajisjet e nevojeshme duke ofruar një qëndrim të këndshëm për të gjithë klientët.

Të gjitha kanë ballkone të mëdha private dhe pamje befasuese nga deti. Përveç kësaj banesat janë të pajisura me banjo, frigorifer, TV, INTERNET, ajer te kondicionuar dhe kuzhinë plotësisht te kompletuar.

Ne ju mirëpresim dhe ju urojmë pushime të mbara dhe qëndrim te këndshëm!

Beni rezervime qe tani

Akomodimi

Apartamenti 1
Apartamenti 2
Apartamenti 3
Apartamenti 4

Çmimet

Apartamenti 1

4-6 Vizitore
01/06–30/06 - 70€
01/07–24/07- 80€
25/07–20/08 - 90€
21/08–31/08 - 80€
01/09–15/09 - 70€
16/09-31/05/18 - 60€

Apartamenti 2

4-5 Vizitore
01/06–30/06 - 70€
01/07–24/07- 80€
25/07–20/08 - 90€
21/08–31/08 - 80€
01/09–15/09 - 70€
16/09-31/05/18 - 60€

Apartamenti 3

4-6 Vizitore
01/06–30/06 - 70€
01/07–24/07- 80€
25/07–20/08 - 90€
21/08–31/08 - 80€
01/09–15/09 - 70€
16/09-31/05/18 - 60€

Apartamenti 4

4-6 Vizitore
01/06–30/06 - 70€
01/07–24/07- 80€
25/07–20/08 - 90€
21/08–31/08 - 80€
01/09–15/09 - 70€
16/09-31/05/18 - 60€